Cloud Aesthetics Den Haag

Werkwijze laserontharen

Cloud Aesthetics

De werkwijze van laser ontharen

Cloud Aesthetics hanteert een kwalitatieve behandelwijze; een op maat gemaakte behandelplan en elke afspraak dezelfde behandelaar. Hieronder wordt de werkwijze kort beschreven, zodat jij precies weet waar je aan toe bent wanneer je een afspraak maakt bij ons.

WAARIN ONDERSCHEIDEN WIJ ONS?

Van onze cliënten krijgen we vaak te horen dat ze een prettig gevoel hebben bij onze kliniek en dat wij eerlijk en realistisch zijn. Het behandeltraject begint met de juiste verwachtingen en daarom plannen wij een uitgebreid intakegesprek in. Onze huidtherapeuten hebben niet alleen de nodige praktijkervaring maar worden ook intensief opgeleid voor het laserontharen. Wist je dat 75% van onze lasercliënten overstappen van een andere praktijk?

Samen kijken we welke onderdelen wel en niet goed te behandelen zijn. Als wij weinig resultaat verwachten, dan zullen wij dit ook eerlijk aangeven.Tussentijds plannen we een evaluatiegesprek in en bekijken we de tussentijdse resultaten. Ons doel is dat je een vaste behandelaar houd en dat je weet bij welke behandelaar je terecht komt. Hierdoor heb je een verantwoordelijke die zich zal inzetten voor het beste resultaat.

De werkwijze van laser ontharen

Voordat we starten met het behandeltraject, voeren we altijd eerst een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt er informatie gegeven over laserontharing middels een presentatie. Na het intakegesprek is er een optie om een kosteloze proefbehandeling uit te voeren, zodat je het laserontharen kan ervaren. Deze proefbehandeling wordt uitgevoerd op één oksel.

Voorbereiding

Op de dag van de behandeling is het belangrijk ervoor te zorgen dat het te behandelen gebied schoon en geschoren is (mits anders afgesproken met de behandelaar). Daarbij vragen we ook graag géén deodorant, zonnebrandcrème, bodylotion of verdovende crème te gebruiken vooraf de behandeling, zodat er géén ‘laag’ op de huid aanwezig is voordat we behandelen.

De behandeling

De huidtherapeut tekent het te behandelen gebied af en behandeld secuur alle onderdelen. Na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Dit trekt met maximaal 2 dagen goed weg. Gemiddeld zijn er 8-12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken van 80-95% haarreductie, met een interval van gemiddeld 6-8 weken.

Maak een laserontharen afspraak

Hier moet code van boeken iframe komen!

Veelgestelde vragen

De eerste dagen groeien de haren gewoon door. Na 2 tot 3 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zijn heel wat haartjes verdwenen op het behandelde gebied. De haren welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandeling zijn permanent verwijderd.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als je:

  • Zwanger bent
  • Borstvoeding geeft
  • Aan epilepsie lijdt
  • Koorts of een infectie heeft
  • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
  • Ontstekingsremmers slikt
  • Een pacemaker heeft
  • Piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op. Onze huidtherapeuten behandelen alles in het opperste vertrouwen.

Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 95%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

De behandelingen met Splendor X worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingssysteem die de huid verkoelt. Dit systeem blaast continue koude lucht op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsysyteem werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Mooie behandeling!

google

Ik ben zo tevreden met de behandeling, ook de gastvrijheid de manier van uitleg, voel me erg op me gemak en ga altijd met een goed tevreden gevoel weg , ben hiervoor 3 keer ergens anders geweest voor mijn behandeling leverde niks op, verspeelde tijd en erger nog mijn geld, ben hier 2 keer geweest en het resultaat is verbluffend. Dank je wel voor de goede zorg en oprechte belangstelling. Ik raad ook familie kennissen en vrienden aan om de behandelingen hier te laten doen waard voor je tijd en je geld .

Nirgul Vurucu juli 23, 2024

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Hoogwaardige & innovatieve apparatuur

5+ jaar ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Veiligheid en kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp