Cloud Aesthetics Den Haag

Wat is laserontharing?

Cloud Aesthetics

Wat is laserontharing?

Bij Cloud Aesthetics bieden wij snelle en effectieve laserbehandelingen aan met optimaal comfort. Met laserontharing worden de haarzakjes beschadigd, waardoor de haren niet meer gaan groeien. Voor altijd van ongewenste haargroei af, geen last van stoppels of ingegroeide haren, nooit meer scheren en een gladdere en egalere huid!

Goed te weten: Tijdens het behandeltraject geldt: 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

LASERONTHARING MET DE SPLENDOR X

Wij behandelen met de meest effectieve en (wereldwijd) krachtigste laser: SPLENDOR X LASER. Deze laser maakt het mogelijk om veilig te ontharen en biedt optimaal resultaat. Ook de gepigmenteerde huid kan veilig gelaserd worden.

Wat de SPLENDOR X zo uniek maakt, is het BLEND technologie waarbij twee golflengtes in 1 behandeling worden gebruikt. Dit zorgt er voor dat 2 behandelingen elders met een krachtige laser, gelijk staat aan 1 behandeling bij Cloud Aesthetics. Onze laser is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor de mediterraanse en donkere huid is dit een nummer 1. Naast dit, beschikt onze laser over een gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem beschermt de huid, door de huid in een fractie van een seconde te koelen vóórdat de laserpuls wordt afgegeven. Doordat de huid optimaal wordt beschermd door dit koelingssysteem, is er geen gel nodig. Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor meer comfort tijdens de behandeling, die door sommige cliënten zelfs als pijnloos wordt ervaren. Kortom een oplossing dat effectief werkt tegen overbeharing!

Indicaties

 • Ongewenste haargroei
 • Hirsutisme (mannelijk beharingspatroon)
 • Folliculitis barbae (ingegroeide haren baardstreek)
 • Sinus Pilonidalis (haarnestcyste)
 • Stoma
 • Transgenders

Vrijblijvende intake + proefbehandeling

Wist je dat je tijdens jouw intake ook een GRATIS proefbehandeling kunt krijgen op één van jouw oksels?
Hier moet code van boeken iframe komen!

Veelgestelde vragen

De eerste dagen groeien de haren gewoon door. Na 2 tot 3 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zijn heel wat haartjes verdwenen op het behandelde gebied. De haren welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandeling zijn permanent verwijderd.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als je:

 • Zwanger bent
 • Borstvoeding geeft
 • Aan epilepsie lijdt
 • Koorts of een infectie heeft
 • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
 • Ontstekingsremmers slikt
 • Een pacemaker heeft
 • Piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op. Onze huidtherapeuten behandelen alles in het opperste vertrouwen.

Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 95%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

De behandelingen met Splendor X worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingssysteem die de huid verkoelt. Dit systeem blaast continue koude lucht op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsysyteem werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Fantastisch! Hele lieve dame, die haar tijd heeft genomen om alles uit te leggen. Geduldig en goede service! Ik ben er over 5 weken terug!

google

Professioneel en verstand van zaken.

Sandro mei 8, 2024

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Hoogwaardige & innovatieve apparatuur

5+ jaar ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Veiligheid en kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp