Cloud Aesthetics Den Haag

INFORMATIE

Verzending

Je hebt een product via onze website besteld en bij ontvangst blijkt het product toch niet helemaal wat je voor ogen had. Dat kan. In dat geval kunnen wij het product terugnemen. Uiteraard is dit enkel mogelijk als het product onbeschadigd en ongeopend is. De kosten voor een retour zijn voor de koper. Je kunt je retour melden via info@cloudaesthetics.nl. Hierna ontvang je alle informatie betreft het retourproces.

Service

Voor vragen of opmerkingen zijn we te bereiken per e-mail, Facebook of WhatsApp. Wij streven ernaar om vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Claudia is een vriendelijke vakkundige schoonheidsspecialiste met veel verstand van zaken. De cupping die ze bij mij heeft toegepast was effectief. Het vocht in mijn enkel was meteen na de behandeling al afgenomen. Bij Claudia ben je meer dan in goede handen.

Marianne Lourens augustus 18, 2023
google

Aangezien dit mijn eerste gezichtsbehandeling was, was ik er in het begin erg huiverig over en toch voelde ik mij al vanaf het begin op mijn gemak. Klaudia wist mij namelijk heel goed gerust te stellen, nam mij mee in elke stap en zorgde ervoor dat ik gedurende de hele behandeling geen ongemak voelde. Verder gaf ze ook uitgebreid uitleg over de producten, mijn huid en verdere tips. Voordat de behandeling over was, wist ik al dat ik terug zou komen. Al met al, een hele fijne ervaring gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

Juliana Brown juli 31, 2021

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Hoogwaardige & innovatieve apparatuur

5+ jaar ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Veiligheid en kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp