Cloud Aesthetics Den Haag

Wie zijn wij?

Dé huid- en laser expert in regio Den haag

Bij Cloud Aesthetics werkt een hecht team aan gediplomeerde huidtherapeuten, die voor jou klaar staan om jou zo een eerlijk en resultaatgericht mogelijk advies te geven.

Cloud Aesthetics biedt een verscheidenheid aan behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging aan. De behandelingen worden ondersteund door geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur om de huid zelf aan te zetten tot extra activiteit en dus het optimale resultaat.

Samen met u werken we aan een huid verbeterend plan voor een mooie gezonde huid. De wensen van onze cliënten staan op nummer 1, net zoals eerlijkheid en persoonlijk advies in de haalbaarheid van de wensen van de behandelaar.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Klaudia is erg professioneel en weet waar ze het over heeft. Iemand die haar vak ként. Dat is precies wat je wilt als het om je huid gaat. Stel je een vraag, krijg je achtergrondinformatie over elk tak van je vraag. Zo ga je altijd weer volledig geinformeerd terug naar huis. Na mijn eerste behandeling kreeg ik tal complimenten over mijn huid en ik voel me voor t eerst zelfverzekerd zonder makeup. Normaliter stip ik wat plekjes aan met een beetje foundation en nu hoeft dat helemaal niet meer. Tenzij ik daar zin in heb. Hier heb ik nooit van durven dromen. Ik word zonder makeup bewonderd op momenten en dat is allemaal dankzij Klaudia! Daarnaast heeft ze een mooi salon, netjes aangekleed, goed temperatuur, lekkere deken, heerlijke stoel, fijne rustgevende muziek uit de boxen en een aantal dingen laat ik maar voor jullie om zelf te ervaren en ondervinden. Al met al 10/10

Ruwai rmnh december 11, 2022
google

Ik ben geholpen door Claudia. Ze is ontzettend lief en ik ben heel erg tevreden met mijn laserbehandeling.

Anuradha Lachman november 10, 2023

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Hoogwaardige & innovatieve apparatuur

5+ jaar ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Veiligheid en kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp