Cloud Aesthetics Den Haag

Gratis proefbehandeling

Cloud Aesthetics

Gratis proefbehandeling

Wil je af van ongewenste haargroei maar twijfel je over de werking en behandelmethoden? Voor het laserontharen bieden wij een vrijblijvend intakegesprek aan met een gratis proefbehandeling. De proefbehandeling wordt uitgevoerd op één oksels, zodat je de behandeling en het resultaat kunt ervaren.

GRATIS INTAKE + PROEFBEHANDELING

Er zijn géén kosten verbonden aan de intake of proefbehandeling, zodat jij kennis kan maken met laserontharen. Tijdens het intakegesprek wordt er meer informatie gegeven over laserontharen, de werkwijze, het te verwachten aantal behandelingen en worden de haren in het desbetreffende gebied beoordeeld. Zodoende kunnen de laserspecialisten en huidtherapeuten gericht en eerlijk advies geven over het te verwachten resultaat.

Goed te weten: Bij Cloud Aesthetics kunnen de lichte en donkere huid veilig behandeld worden, door de technologie van de Splendor X laser.

Vrijblijvende intake + proefbehandeling

Wist je dat je tijdens jouw intake ook een GRATIS proefbehandeling kunt krijgen op één van jouw oksels?
Hier moet code van boeken iframe komen!

Veelgestelde vragen

De eerste dagen groeien de haren gewoon door. Na 2 tot 3 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zijn heel wat haartjes verdwenen op het behandelde gebied. De haren welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandeling zijn permanent verwijderd.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als je:

  • Zwanger bent
  • Borstvoeding geeft
  • Aan epilepsie lijdt
  • Koorts of een infectie heeft
  • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
  • Ontstekingsremmers slikt
  • Een pacemaker heeft
  • Piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op. Onze huidtherapeuten behandelen alles in het opperste vertrouwen.

Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 95%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

De behandelingen met Splendor X worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingssysteem die de huid verkoelt. Dit systeem blaast continue koude lucht op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsysyteem werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Super goed behandeld en goeie uitleg

Kimberly A februari 22, 2024
google

Laser behandeling bij Claudia. Pakket van 8 behandelingen genomen maar ben gestopt bij de 5e. Ik ga dit niet meer afmaken, telkens me afspraak willen verzetten en ze stuikelt over der eigen woorden. Ze weet niet wat ze zegt joh. Ook niet bepaalde resultaat na 5 behandeling. Terug naar me oude clinic. Weggegooid geld.

Queen Jw mei 5, 2024

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Hoogwaardige & innovatieve apparatuur

5+ jaar ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Veiligheid en kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp