Cloud Aesthetics Den Haag

Betaling & verzending

INFORMATIE

Betaling en verzending

Bestelling via onze website

Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website, zowel als geregistreerde als niet-geregistreerde klant. Nadat je een bestelling hebt afgerond, ontvang je van ons direct een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelde producten.

Vertrouwd betalen

Cloud Aesthetics werkt samen met een van de grootste en veiligste payment provider van Nederland: Mollie. Door deze samenwerking kunnen wij een groot aantal veilige betaalmogelijkheden aanbieden. Onder andere IDEAL, Creditcard en Bancontact/Mistercash.

Verzending

De bestelling wordt verzonden binnen 48 uur. Zodra je bestelling door ons is verwerkt en verzonden, ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging van de verzending en een track & trace code.

Verzendkosten

Wij werken met standaard verzendkosten van €6,95 per bestelling. Bij een orderbedrag hoger dan €100,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Producten niet ontvangen

Heb je de producten na 7 werkdagen na het plaatsen van je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of Facebook. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Zeer tevreden altijd goeie resultaat

Eni Hasanova september 29, 2022
google

Aangezien dit mijn eerste gezichtsbehandeling was, was ik er in het begin erg huiverig over en toch voelde ik mij al vanaf het begin op mijn gemak. Klaudia wist mij namelijk heel goed gerust te stellen, nam mij mee in elke stap en zorgde ervoor dat ik gedurende de hele behandeling geen ongemak voelde. Verder gaf ze ook uitgebreid uitleg over de producten, mijn huid en verdere tips. Voordat de behandeling over was, wist ik al dat ik terug zou komen. Al met al, een hele fijne ervaring gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

Juliana Brown juli 31, 2021

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Hoogwaardige & innovatieve apparatuur

5+ jaar ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Veiligheid en kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp