Cloud Aesthetics Den Haag

Lemonbottle

Wij staan voor u klaar

Lemonbottle

Lemonbottle presenteert een geavanceerde lipolyse-oplossing voor zowel gezicht als lichaam. Deze krachtige vetoplossende oplossing combineert riboflavine (vitamine B2) en andere hoogwaardige bestanddelen om de vetafbraak te stimuleren door het metabolisme van vetcellen te versnellen. Met minimale zwelling en ongemak begint Lemon Bottle onmiddellijk na het aanbrengen te werken.

Lemonbottle: Het geheim achter gerichte vetvermindering

De Lemonbottle is een innovatief lipolise serum dat de strijd tegen ongewenst vet aangaat op specifieke plaatsen op het lichaam. Dit revolutionaire product, doordrenkt met bromelaine en riboflavine, biedt een effectieve en gerichte aanpak voor het afbreken van vetcellen.

De werking van bromelaine en riboflavine

Bromelaine, een enzym dat wordt gewonnen uit ananas, heeft eigenschappen die kunnen bijdragen aan het afbreken van vet. Het werkt door de lipase-activiteit te stimuleren, wat resulteert in de afbraak van vet in de cellen. Riboflavine, ook bekend als vitamine B2, speelt een essentiële rol bij het metabolisme van vetten in het lichaam. Door het combineren van deze twee effectieve ingrediënten, biedt de Lemonbottle een krachtige formule voor gerichte vetvermindering.De oplossing wordt in het vetafzettingsgebied geïnjecteerd. De oplossing breekt vervolgens de hardnekkige vetwand af, waardoor elke cel wordt afgebroken en het vet wordt omgezet in vetzuren en glycerol, die vervolgens via uw lymfestelsel in de lever en de nieren worden geleegd, waar het wordt verwerkt en geëlimineerd. De waterinname moet na de behandeling 2 liter per dag zijn om het vetzuur sneller weg te spoelen.

Gerichte vetvermindering

Het unieke aan de Lemonbottle is dat het gericht kan worden aangebracht op specifieke gebieden waar je vet wilt verminderen. Of het nu gaat om de onderkin, lovehandles, buik of andere probleemzones, het lipolise serum kan helpen om daar vetcellen af te breken. Door het serum rechtstreeks op de doelgebieden te injecteren, wordt het actieve ingrediënt lokaal geconcentreerd en kan het de vetcellen gericht aanpakken.

Voordelen van de Lemonbottle

Naast het bevorderen van gerichte vetvermindering, biedt de Lemonbottle nog meer voordelen. Het kan helpen de huidtextuur te verbeteren, de elasticiteit te verhogen en de algehele uitstraling van de huid te vernieuwen. Bovendien bevat de Lemonbottle natuurlijke ingrediënten en is het vrij van parabenen en sulfaten, waardoor het mild is voor de huid. Met dit lipolise serum kun je dus niet alleen ongewenst vet bestrijden, maar ook een stralende en gezonde huid bereiken.

Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor gerichte vetvermindering, dan is de Lemonbottle van Lason Groothandel de juiste keuze. Met zijn krachtige combinatie van bromelaine en riboflavine biedt dit lipolise serum een gerichte aanpak om ongewenst vet af te breken op specifieke plaatsen zoals de onderkin en lovehandles. 

Ingrediënten Lemonbottle:

  • Riboflavine (Vitamine B2)
  • Bromelaïne (Ananas Sativus (Ananas))
  • Lecithine – Helpt onnodige vetcellen te vernietigen.
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Resultaat lemonbottle

  • Ongeveer 1 weken na de behandeling zal het eerste resultaat zichtbaar zijn.
  • Het uiteindelijke resultaat is na 6 tot 8 weken zichtbaar. Dan vindt de controleafspraak of de indien nodige vervolgbehandeling plaats.
  • Voor het gewenste resultaat zal ongeveer ± 3 tot 6 behandelingen nodig zijn

Wat u kunt verwachten van de behandeling

Uw therapeut zal een consultatie houden om te bepalen aan welk gebied zal worden gewerkt en hoeveel Lemonbottle Lipolyse zal worden gedaan om uw lichaamsdoelen te bereiken. Vervolgens worden er metingen gedaan en foto’s gemaakt om uw voortgang bij te houden. Lemonbottle wordt dan in de omgeving toegediend. Het is pijnloos en er is geen tot minimale zwelling achteraf. Omdat het een injectable is, kan er achteraf wat blauwe plekken in het gebied ontstaan. Een vervolgbehandeling wordt over 7 dagen geboekt.

Na de behandeling

Probeer na een behandeling zo actief mogelijk te zijn om de eliminatie te helpen bevorderen.

  • We raden ten minste 30 minuten cardio-oefeningen aan, zoals wandelen na de behandeling.
  • Drink minimaal 2 liter water de dag vóór en de dag van de behandeling. Streef naar 3 liter water per dag.
  • Door de warmte in het gebied te verhogen, zullen ook uw resultaten toenemen. Een sauna, stoombad, warm bad of een warme zitzak of waterfles op de plek leggen, zal de resultaten vergroten.
  • In tegenstelling tot andere vet oplossende behandelingen treedt na behandeling met Lemon Bottle nauwelijks tot geen zwelling op. In de meeste gevallen is er dus geen herstel tijd. De procedure is vrijwel pijnloos.

Masseer het behandelde gebied ongeveer 15 minuten per dag gedurende twee weken na de behandeling om het proces van vetverwijdering te bevorderen.

 

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Amazing customer service and treatment! I highly recommend anyone who’s thinking about getting a beauty treatment done to go to Diamond Aesthetics.

Nadine Davidian november 30, 2023
google

Super blij met mijn behandelingen bij Klaudia! Zeker een aanrader.

Cansu Delikaya januari 25, 2023

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp