Cloud Aesthetics Den Haag

Meso Hair XL

Wij staan voor u klaar

Meso Hair XL

Meso Hair Therapy is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel van Meso Hair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbeterd. Naast de peptides bevat Meso Hair cocktail speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van de peptiden cocktail.

Succesformule voor:

  • Vertragen van haaruitval
  • Versnellen van de natuurlijke haargroei
  • Versterken van het eigen haar

De meeste vormen van haaruitval worden veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in en rondom de haarfollikel, een tekort aan de juiste bouwstoffen en verminderde bloedcirculatie. Mesotherapie voor haar brengt de juiste bouwstoffen aan precies op de plek waar het nodig is ( rondom de haarfollikels) en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dit alles resulteert in een stimulatie van de natuurlijke haargroei.

Mesotherapie is geschikt om diffuse haaruitval tegen te gaan; haaruitval bij stress, na de zwangerschap, tijdens of na de menopauze, tijdens of na gewichtsverlies door dieet, na een ziekte, operatie en dergelijke.

Voordelen Meso Hair XL behandeling?

  • Anti-haaruitval en stimuleren van de haargroei.
  • Vertraagt veroudering van het haar en voorkomt haaruitval (ook bij grijs haar)
  • Verbetert de microcirculatie en toevoer van voedingsstoffen naar de follikel, revitaliseert en versterkt het.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingsproduct in je haar aanbrengen. Na de behandeling mag je je haar 24 uur niet wassen; dit om het product zo ongestoord mogelijk zijn werk te laten doen. Wij adviseren u een bijpassende shampoo wat het effect van de behandeling versterkt.

Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

De actieve ingrediënten

  • Koper tripeptide-1: Stimuleert de proliferatie van haarzakjescellen.
  • Vit-B complex (B5 Dexpanthenol and B8 Biotine): Revitaliseert, verzorgt en hydrateert de huid en het haar.
  • Capsaicine: Verhoogt het aantal haarzakjes. Verlengt de groeifase tijdens de overgang van anageen naar telogeen.
  • Pyridoxine (B6): Verhoogt de bloedcirculatie in de hoofdhuid.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Gemiddeld hebben mensen tussen de 6-8 behandelingen nodig voor langdurig resultaat. Het interval tussen deze behandelingen zal tussen de 3-4 weken zijn.

De behandeling is vrijwel pijnloos. Voor deze behandeling is het belangrijk dat het behandelprotocol goed gevolgd wordt.

Prijzen

€130 p.b.

kuur van 6 incl. 2 thuisproducten €750

kuur van 8 incl. 2 thuisproducten €950

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Klaudia is great and really sweet. She is carefully explaining every step of the procedure:) Definitely recommend!

Kristina Kazakova februari 4, 2023
google

Super nette salon, geeft goed advies en wordt goed ingelicht over de producten die worden gebruikt. Zeker een afspraak waard voor een mooi huid. Ga zo door. Tot snel

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp