Cloud Aesthetics Den Haag

Litteken behandeling

Wij staan voor u klaar

Litteken behandeling

Met littekenbehandeling (littekentherapie) kunnen verschillende littekens behandeld worden. Ze vallen minder op qua kleur en diepte en klachten verminderen.

Wij kunnen problemen behandelen die zich kunnen voordoen bij een litteken: hypertrofie (collageenophoping), roodheid, pijn, jeuk, verkleuring, verharding, verkleving, slechte doorbloeding, bewegingsbeperking en oedeem (vochtophoping).

Voor wie is Littekenbehandeling?

Het litteken zou nooit meer helemaal weggaan, maar onze littekenbehandeling kan wel zorgen voor de volgende voordelen;

  • Vermindering van roodheid
  • Betere plooibaarheid
  • Afname van dikte
  • Vermindering van jeuk

Er is onderscheid mogelijk tussen ‘gewone’ littekens, atrofische littekens, hypertrofische littekens en keloïdale littekens. Bij de meeste mensen geneest een wondje normaal. Er blijft dan een ‘gewoon’ litteken over in de vorm van een smal streepje. Dit streepje kan wit van kleur worden of juist donkerder dan de normale huidskleur.

Bij atrofische littekens is de huid onder het litteken afgenomen. Het litteken is dun en ingetrokken. Een voorbeeld van atrofische littekens, zijn acne littekens. Hypertrofische littekens zijn brede, roze littekens. Bij een hypertrofisch litteken is te veel collageen weefsel gevormd. Een hypertrofisch litteken ligt boven de huid. Keloïdale littekens zijn te vergelijken met hypertrofische littekens maar ze groeien over de grenzen van het wondgebied heen.

Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Is littekenbehandeling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren maar kan wel gevoelig zijn.

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 3-6 behandelingen, elke 4-6 weken.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Klaudia is erg professioneel en weet waar ze het over heeft. Iemand die haar vak ként. Dat is precies wat je wilt als het om je huid gaat. Stel je een vraag, krijg je achtergrondinformatie over elk tak van je vraag. Zo ga je altijd weer volledig geinformeerd terug naar huis. Na mijn eerste behandeling kreeg ik tal complimenten over mijn huid en ik voel me voor t eerst zelfverzekerd zonder makeup. Normaliter stip ik wat plekjes aan met een beetje foundation en nu hoeft dat helemaal niet meer. Tenzij ik daar zin in heb. Hier heb ik nooit van durven dromen. Ik word zonder makeup bewonderd op momenten en dat is allemaal dankzij Klaudia! Daarnaast heeft ze een mooi salon, netjes aangekleed, goed temperatuur, lekkere deken, heerlijke stoel, fijne rustgevende muziek uit de boxen en een aantal dingen laat ik maar voor jullie om zelf te ervaren en ondervinden. Al met al 10/10

Ruwai rmnh december 11, 2022
google

Mijn tatoeage is snel en effectief verwijderd! Hele goede service, en onwijs lieve en warme dame. Ik kom zeker terug! ♥️

i. september 15, 2023

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp