Cloud Aesthetics Den Haag

Lipfillers

Wij staan voor u klaar

Lipfillers

Wil je je mooie vollere lippen terug of volle lippen die je misschien nooit hebt gehad? Dan is een behandeling met een hyaluronzuur filler de oplossing voor jou! Fillers zijn ontwikkeld om volume aan te brengen of terug te brengen in het gezicht. Je lippen zullen met lip fillers hun natuurlijke volume en stevigheid terugkrijgen of jouw van nature dunne lippen iets voller maken.

Russian Lips

De lippen worden gevuld met Hyaluronzuur. Hyaluronzuur in fillers is een natuurlijke polysacharide (suiker) stof, dat tot 1.000 keer haar eigen gewicht in water kan dragen, waardoor de huid gehydrateerd en beschermd blijft. Kortom, de stof hyaluronzuur is zowel in de huid als het bindweefsel in het gehele lichaam al aanwezig. Het is op waterbasis en dat is de reden waarom dit een uitstekende vochtinbrenger voor elke huidconditie is bij de cosmetische ingreep. Hoeveel ml filler wordt gebruikt is afhankelijk van jouw wensen, het advies van een behandelaar en de vorm van jouw lippen.

Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt het aantal ml filler over je lippen verdeeld. Om de krul in de lip te accentueren wordt de Russian Method gedaan. Natuurlijk is elk paar lippen anders en zijn er verschillende soorten lippen, daarom bieden wij diverse priktechnieken aan. De behandelaar zal met jou bespreken welke techniek het best bij jouw gewenste resultaat past.

Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Is botox pijnlijk?

Voor aanvang van de afspraak krijg je een verdovende zalf ingesmeerd, welke minimaal 10 minuten moet inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de lippen en huid rondom je mond verdoofd zijn. De behandeling kan gevoelig worden ervaren.

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Na de behandeling mag je 2 weken geen huidverbeterende behandelingen in het behandelde gebied.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

I got a Biopeeling few days ago performed by Klaudia. She was extremely kind and professional, the salon is very beautiful and i had a great experience there. Skin already started to peel and i can't wait for the end results! Definitely recommend this salon!

Sam F februari 19, 2024
google

Hele fijne behandeling gehad met goede uitleg en nazorg!

Astrid Witmus oktober 1, 2022

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp