Cloud Aesthetics Den Haag

The Global Eyecon

Wij staan voor u klaar

The Global Eyecon

Mesoestetic Eyecon, dé behandeling voor donkere kringen onder de ogen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De huid rondom de ogen is 5 keer dunner dan de huid op je gezicht. Het afvoeren van afvalstoffen is complexer en afhankelijk van interne factoren en de huid is gevoeliger. Daarom heeft de huid rondom je ogen een specifieke behandeling nodig. Stress, slaapgebrek en alcohol zijn enkele factoren die donkere kringen onder de ogen en wallen kunnen veroorzaken. Het verlies van veerkracht en elasticiteit van de huid, veroorzaakt door veroudering, leidt tot het ontstaan van rimpels, expressielijnen en hangende oogleden. De Mesoestetic Eyecon oogbehandeling is hiervoor de oplossing.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

 • Rimpels (kraaienpootjes) en expressielijnen
 • Vochtwallen
 • Kringen onder de ogen
 • Hangende oogleden
 • Bruine en blauw/paarse pigmentatie rondom de ogen

De behandelkuur bestaat uit 6 oogbehandelingen:

3 afwissende peeling sessies en 3 sessies met een transepidermal oplossing via microneedling.

 • Drie keer Dermapen sessie, Periocular Solution: Steriele werkstoffen die op globale antiaging en anti-vermoeidheidstekenen van de oogcontour werkt. Met behulp van de Dermapen behandelen worden deze werkstoffen in de huid ingesluisd. Belangrijke ingredienten: Gecombineerd Sweet Clover, Rutin, Glabra extract en Phytic Acid.
 • Drie keer peeling sessie, Periocular Peeling: Specifieke peeling die op globale antiaging, anti-vermoeidheidstekenen en pigmentvlekken rondom de ogen werkt. Belangrijke ingredienten: Gecombineerd Azelaic, Salicylic, Lactic, Phytic en Citric Acid.
 • Afsluitende Crystal Fiber Eye Mask: Deze Hydrogelmasker met een specifieke vorm voor de ogen hoort bij de afsluiting van de dermapen behandeling + Pericular Solution gebruikt zodat de huid kan kalmeren en herstellen. Belangrijke ingredienten: Gecombineerd Tranexamid Acid, Hyaluronic Acid, Aloe Vera en Komkommer extract.
 • Producten voor thuisgebruik (bij 3 tot 6 behandelingen): Mesoestetic Energy C Eye contour creme, Mesoestetic Mesoprotech Sun Protective Repairing Stick SPF100, Mesoestetic Mesocaps Eye Contour Recovery

Het resultaat is een zichtbaar verjongd uiterlijk: een gladere, stevigere en stralende huid en minder rimpels, donkere krijgen en wallen onder ogen.

Voordelen anti-aging behandeling met Eyecon

 • Meerdere problemen worden aangepakt rondom de ogen
 • Gecombineerd peeling + anti-aging oplossing
 • Producten zijn speciaal ontworpen voor de huid rondom de ogen
 • Maximaal effect en minimaal invasief
 • Inclusief producten om thuis de behandeling te optimaliseren

Na behandeling thuis

Kosten mesoestetic Global Eyecon behandeling

De kosten van een mesoestetic global eyecon behandeling is 130 euro per behandeling. Ook bieden wij diverse voordeelpakketen aan met meerdere behandelingen en gratis thuisproducten voor optimaal resultaat. Zo komt u van uw donkere kringen en rimpels af voor een voordelige prijs.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

De eerste keer wordt je goed geïnformeerd over de behandeling die jij heb gekozen of wordt er een alternatief aangeraden als deze beter bij je past!

jill maart 8, 2024
google

Klaudia is zeer vriendelijk en vakkundig. Geeft passend advies, ook voor de donkere huid.

Naadiya Moennoe september 25, 2022

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp