Cloud Aesthetics Den Haag

Microneedling: Dermapen4

Wij staan voor u klaar

Microneedling: Dermapen4

Microneedling met de innovatieve Dermapen4™ verbetert een scala aan huidonregelmatigheden in uw gezicht en op uw lichaam. Van een zonverbrande of verouderde huid, (acne)littekens, melasma, striae en cellulitis tot pigmentvlekken, rimpels, grove poriën en meer. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten behandelen u veilig en vakkundig. Microneedling is een techniek waarbij zeer fijne naaldjes in een mum van tijd talloze kleine kanaaltjes in de lederhuid prikken om de huid sterker, soepeler, egaler en frisser van kleur te maken. Zelfs littekens ontstaan na operaties of trauma kunnen wij reduceren. Dit doen wij met de toonaangevende Dermapen4™, hét state of art microneedling apparaat, waarmee wereldwijd verbluffende resultaten op cosmetisch en paramedisch gebied worden behaald. Cloud Aesthetics is hiermee in staat om veel microneedling behandelingen aan te bieden die net een paar stapjes verder gaan in huidverbetering. Microneedling met de Dermapen4™ is geschikt voor alle huidtypes.

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Wanneer kun je microneedling inzetten?

Microneedling middels de Dermapen4 werkt huid verbeterend, waardoor je het in principe altijd in kunt zetten. Maar ook wanneer je last hebt van onderstaande huidproblemen kan microneedling zeer effectief zijn:

  • (Acné) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën

Microneedling is een alleskunner, het verbetert de huidstructuur, huidconditie en zorgt voor huidverjonging!

Is Microneedling pijnlijk?

Microneedling kan oncomfortabel aanvoelen, echter is de behandeling meestal goed uit te houden. De behandeling kan als licht schavend over de huid aanvoelen.

Cloud Aesthetics - Dermapen 4

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Gebruik een petje/hoedje en SPF 50 als je toch in de zon gaat.

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 3 of 6 behandelingen elke 4-8 weken.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Erg vriendelijk!!

Rumeysa Karagoz maart 4, 2024
google

ik voelde me in goede, lieve, kundige handen tijdens de cupping behandeling

spandraad mei 10, 2022

Waarom kiezen voor

Diamond Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp