Cloud Aesthetics Den Haag

Green Sea Peel

Wij staan voor u klaar

Green Sea Peel

De Green Sea Peel algenpeeling gebruikt de allernieuwste technologie en combineert deze met unieke ingrediënten om effectieve oplossingen te creëren voor elk huidtype. Helpt bij donkere vlekken door de zon of acnelittekens, dofheid, fijne lijntjes, verslapping, verstopte poriën.

De allernieuwste Koreaanse 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Voor de voeding en verzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen. De Green Sea Peel geeft wonderbaarlijke resultaten bij acne, pigmentatie en littekens. Deze Koreaanse parel is veel sterker dan een kruidenpeeling.

Voor wie is Green Sea Peel?

De Green Sea Peel is en een effectieve behandeling voor onder meer:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Onzuiverheden, grove poriën
  • Overmatige talgproductie
  • Acne
  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker ( kuurverband)
  • Littekens
  • Anti-aging

Is Green Sea Peel pijnlijk?

De Green Sea Peel kan gevoelig worden ervaren tijdens het inmasseren van het product op de huid. Echter is het goed vol te houden

Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Gebruik een petje/hoedje en SPF 50 als je toch in de zon gaat.

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 4 behandelingen eens in de 3-4 weken.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Hele fijne behandeling gehad met goede uitleg en nazorg!

Astrid Witmus oktober 1, 2022
google

Zeer tevreden en ze is supper aardig

Hivi Shahab juli 26, 2021

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp