Cloud Aesthetics Den Haag

Facials

Wij staan voor u klaar

Facials

Wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken of advies wil welke van onze behandelingen het meest geschikt is voor jou, kan jet ervoor kiezen om een intake + behandeling op maat te nemen. Tijdens de intake en huidanalyse kijken we naar jouw huid en jouw wensen om zo het beste advies voor jouw huid kunnen geven.

Luxe Deep Cleansing & Care Facial

Een Luxe Deep Cleansing is een diep reinigende behandeling, waarbij we onzuiverheden verwijderen door middel van een steriele naald, zodat we geen littekens maken. We verwijderen vervelende huidoneffenheden zoals: mee-eters, gerstekorrels en puistjes. We gebruiken hierbij 10% salicylzuur, waardoor deze behandeling ook zorgt voor vermindering van talg en snellere huidcelvernieuwing. Ook is deze behandeling voor elk huidtype geschikt. De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

Deze behandeling gericht op acne, is een behandeling waarbij we ons vooral richten op het diep reinigen van de huid.

Resultaat: Een diep gereinigde huid, waardoor grove poriën, ontstekingen en oneffenheden zichtbaar zijn afgenomen en een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit!

Pregnancy Facial

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Waar de ene vrouw een stralende huid krijgt, kan de ander bepaalde huidproblemen ervaren. Door de hormonale schommelingen kan de huid droog of juist vet worden. Ook ervaren sommige vrouwen pigmentatie, kringen of warmte-uitslag. Met de Pregnancy Facial helpen we jou om je huid te laten stralen tijdens je zwangerschap. Zo kun jij je volledig focussen op hetgene dat er toe doet: jouw zwangerschap en de geboorte van je kindje.

Resultaat: Helpt het verminderen van zwangerschapskwaaltjes in het gezicht!

OXYGEN RX

Met de Oxygen RX behandeling kan er op een snelle en pijnloze manier een ideale hoeveelheid zuurstof worden toegevoegd aan de huid. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat ze uiterst doeltreffend is voor acne en vette huid, terwijl opklarende en vaatvernauwende eigenschappen kalmerend werken bij spatadertjes en rosacea. Oxygen RX helpt ook bij het stimuleren van de collageenproductie! Dit is de ultieme energie boost voor jouw huid en kan ook worden ingezet ter voorbereiding van intensieve behandelingen. De behandeling kan ook worden uitgevoerd met de cocoa enzymen peeling om specifieke problemen zoals acne of zonneschade extra aan te pakken en de huid te beschermen door de natuurlijke antioxidanten.

Resultaat: Een stralende en gekalmeerde huid!

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Hele fijne behandeling gehad met goede uitleg en nazorg!

Astrid Witmus oktober 1, 2022
google

De eigenaresse is altijd super lief en behulpzaam ze legt altijd alles netjes uit en is super vriendelijk. Ik heb nooit problemen gehad met mijn afspraken en de communicatie is ook altijd goed. Ik heb altijd top resultaat na mijn behandelingen. Medewerkers zijn ook altijd heel aardig en vriendelijk. Echt een top plek

Deniz juni 3, 2024

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp