Cloud Aesthetics Den Haag

Carbon Laser Peel

Wij staan voor u klaar

Carbon Laser Peel

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van fijne lijntjes, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Het is een veilige en pijnloze behandeling met de Q-Switch ND Yag Laser speciale carbonpeeling (medisch koolstof, minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties) en carbonlens.

De Carbon Laser Peeling kun je het hele jaar door ondergaan zonder downtime. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. Weetje: in de zomer zijn onze porien vaker verstopt door het gebruik van zonnecreme en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging.

Voor wie is de Carbon Laser Peel?

Met de Carbon laser Peeling laat u uw huid weer stralen. De Carbon Laser Peeling is een van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. De behandeling wordt uitgevoerd met de ND:Yag laser.

De behandeling is geschikt voor het corrigeren van de volgende indicaties:

  • (Actieve) acne
  • Verstopte poriën
  • Vette huid
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes

Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een dieptereiniging ingezet. De behandeling is effectief bij:

  • Huidverjonging
  • Verminderen van rimpels en fijne lijnen
  • Verminderen van talgproductie
  • Verhogen van collageenproductie

Is Carbon Laser Peel pijnlijk?

Nee, een Carbon Laser Peel behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Gebruik een petje/hoedje en SPF 50 als je toch in de zon gaat.

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 6 behandelingen eens in de twee weken. Voor nog beter resultaat adviseren wij de combi behandeling Carbon Laser Peel X Microneedling.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Super blij met mijn behandelingen bij Klaudia! Zeker een aanrader.

Cansu Delikaya januari 25, 2023
google

Aangezien dit mijn eerste gezichtsbehandeling was, was ik er in het begin erg huiverig over en toch voelde ik mij al vanaf het begin op mijn gemak. Klaudia wist mij namelijk heel goed gerust te stellen, nam mij mee in elke stap en zorgde ervoor dat ik gedurende de hele behandeling geen ongemak voelde. Verder gaf ze ook uitgebreid uitleg over de producten, mijn huid en verdere tips. Voordat de behandeling over was, wist ik al dat ik terug zou komen. Al met al, een hele fijne ervaring gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

Juliana Brown juli 31, 2021

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp