Cloud Aesthetics Den Haag

2B Bio Peeling

Wij staan voor u klaar

2B Bio Peeling

De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Voor wie is Biopeeling?

De biopeeling is inzetbaar bij:

  • Anti rimpel behandeling
  • Vale (rokers) huiden
  • Pigmentvlekken, melasma
  • Onzuiverheden
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes
  • Vette huid
  • Littekens
  • Striae
  • Acne

Voordelen

Een frissere gezondere stralende vernieuwde derma binnen 10 dagen! De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huid oneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Is Biopeeling pijnlijk?

De Biopeeling kan gevoelig worden ervaren tijdens het inmasseren van het product op de huid. Echter is het goed vol te houden.

Voor en na de behandeling

De Biopeeling kan gevoelig worden ervaren tijdens het inmasseren van het product op de huid. Echter is het goed vol te houden.

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 6 behandelingen eens in de 2-4 weken.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

De peeling gehad en tattoo laten weglaseren. Uitstekende service en goede kwaliteit. Ik kom zeker terug!

Stephanie Prins juli 8, 2022
google

Super nette salon, geeft goed advies en wordt goed ingelicht over de producten die worden gebruikt. Zeker een afspraak waard voor een mooi huid. Ga zo door. Tot snel

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp