Cloud Aesthetics Den Haag

Huidverbetering gezichtsbehandelingen

Wij staan voor u klaar

Onze huidverbetering gezichtsbehandelingen

Tijdens een huidverbeterende gezichtsbehandeling worden je huidproblemen aangepakt. Heb je last van rimpels, acné(littekens), pigmentvlekken, grove poriën, wallen, gesprongen adertjes, rosacea of heeft je huid gewoon even een flinke oppepper nodig? Verbeter je huid dan met een van onze huidverbeterende behandelingen.

Tijdens je eerste gezichtsbehandeling maken wij samen een huidanalyse, je huidtype wordt bepaald, je eventuele huidproblemen worden besproken, je wensen en verwachten worden besproken en aan de hand daarvan stellen wij een behandelplan met je samen. Ook geven wij wij je uitgebreide informatie over de manier waarop je je huid thuis optimaal kunt verzorgen.

Facials

Tijdens de intake en huidanalyse kijken we naar jouw huid en jouw wensen om zo het beste advies voor jouw huid kunnen geven.
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Vitamine C Boost

Heb jij een doffe huid, fijne lijntjes of last van oneffenheden? Dan kan de Vitamine C Boost wel eens een goede optie voor jou zijn.

Microneedling Dermapen4

Microneedling is een effectieve en huidverbeterende behandeling. Bij microneedling werken we met een speciaal soort pen die hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht laat komen.

Laser skin rejuvenation

De Splendor X ND:YAG laser skin resurfacing is de nieuwste aanpak om collageen op te vullen om de tekenen van veroudering te voorkomen en te behandelen. Het kan overal op het gezicht worden gebruikt.
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Green Sea Peal

De Green Sea Peel algenpeeling gebruikt de allernieuwste technologie en combineert deze met unieke ingrediënten om effectieve oplossingen te creëren voor elk huidtype.
Chemische peelings

Chemische peelings

Met een peeling zorgen we voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen enorm verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling.
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van fijne lijntjes, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid.

2B Bio Peeling

De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling.
Combi behandelingen

Combi behandelingen

Deze behandeling is een combinatie behandeling van twee behandelingen. Twee verschillende werkingsmechanismen versterken en stimuleren elkaar.

Cosmelan

Dieper gelegen pigment is vaak lastig te verwijderen. Gelukkig heeft Mesoestetic voor dit probleem de Cosmelan behandeling ontwikkeld. Geschikt voor ieder huidtype.
Diamonds microdermabrasie

Diamond microdermabrasie

Heb jij een doffe huid, fijne lijntjes of last van oneffenheden? Dan kan microdermabrasie wel eens een goede optie voor jou zijn.

The global eyecon

Professionele behandeling om de tekenen van veroudering en vermoeidheid van de oogcontouren te bestrijden. De oplossing voor donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden.

BioRePeel

Onze huidpeeling BioRePeel maakt gebruik van een twee-fasen peelingsubstantie waarmee oude, verhoornde huidcellen effectief worden verwijderd terwijl vitale huidvernieuwingsprocessen optimaal ondersteund worden.

Coagulatie

Coagulatie is het verwijderen van goedaardige huidafwijkingen. Deze behandeling kan ingezet worden voor het verwijderen van steelwratjes, (goedaardige) verheven plekjes, dermatosis papulosa nigra (zwartbruine papeltjes bij donkere huidtypen) en ouderdom wratjes.
CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

top

Georgios R3born augustus 26, 2023
google

Hele fijne behandeling, alles word duidelijk uitgelegd.

mieke walst december 13, 2022
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Wie zijn wij?

Dé huid- en laser expert in regio Den haag

Cloud Aesthetics is de huid- en laserkliniek in de regio van Den Haag op het gebied van lasertherapie, huidverbetering en injectables.

Cloud Aesthetics staat voor doelgerichte resultaten, eerlijke huidadviezen, een goede service en persoonlijke aandacht. Al onze behandelingen worden aangepast aan uw wensen en ons persoonlijk advies om zo een optimaal resultaat te kunnen behalen. Kwaliteit, veiligheid en gevoel van vertrouwen voor u als klant staan bovenop.

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp