Cloud Aesthetics Den Haag

Butt facial

Wij staan voor u klaar

Butt facial

Een hype in Amerika, die wij als een van de eerstenĀ introduceren in Nederland!

Je verwent je huid, je gezicht en eigenlijk alles van je lichaam. Maar waarom eigenlijk niet je billen? Huid is huid! BUTT FACIAL is de behandeling voor mooie billen šŸ‘.

De butt facial kun je eigenlijk vergelijken met een gezichtsbehandeling. Je billen worden volledig gereinigd, en er wordt de volle aandacht besteedt aan een mooie bil.

Heb je last hebt van puisjtes, keratosis pilaris, harde huid, littekens of bultjes? Dan ben je bij ons op het goede adres. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Voor wie is Buttfacial?

Heb je last van de onderstaande indicatie? Wij kunnen alle indicaties behandelen!

  • Onzuiverheden
  • Overmatige talgproductie
  • Acne
  • Pigmentvlekken
  • Littekens
  • Droge huid
  • Ruwe huid (bultjes)

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Draag het liefst luchtige kleding (rok of wijde, lage broek) rondom de intieme zone, zodat er zo min mogelijk wrijving plaatsvindt.

CLOUD AESTHETICS - Butt Facial

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 3-6 behandelingen, elke 3-4 weken. Afhankelijk van de indicatie.

CloudAesthetics - Header

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Klaudia is erg professioneel en weet waar ze het over heeft. Iemand die haar vak kƩnt. Dat is precies wat je wilt als het om je huid gaat. Stel je een vraag, krijg je achtergrondinformatie over elk tak van je vraag. Zo ga je altijd weer volledig geinformeerd terug naar huis. Na mijn eerste behandeling kreeg ik tal complimenten over mijn huid en ik voel me voor t eerst zelfverzekerd zonder makeup. Normaliter stip ik wat plekjes aan met een beetje foundation en nu hoeft dat helemaal niet meer. Tenzij ik daar zin in heb. Hier heb ik nooit van durven dromen. Ik word zonder makeup bewonderd op momenten en dat is allemaal dankzij Klaudia! Daarnaast heeft ze een mooi salon, netjes aangekleed, goed temperatuur, lekkere deken, heerlijke stoel, fijne rustgevende muziek uit de boxen en een aantal dingen laat ik maar voor jullie om zelf te ervaren en ondervinden. Al met al 10/10

Ruwai rmnh december 11, 2022
google

Amazing service and accommodation! Kind and caring staff, always feel welcomed and well taken care of! I recommend to everyone.

matilde Barata juni 10, 2024

Waarom kiezen voor

Cloud Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp